YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Hyggelig julerundvisning med gæster fra Dagscenteret i Kerteminde: En rejse i julens fortid

I onsdags den 15. november havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til en gruppe fra Dagscenteret i Kerteminde. Dagen var dedikeret til at udforske og dele minder om julen i gamle dage, en tid fyldt med traditioner og historier.

Vi begyndte dagen med en rundvisning i den fortryllende juleudstilling “Højt fra træets grønne top” på Toldboden (læs mere her). Udstillingen viser juletræets historiske udvikling samt præsenterer en charmerende østfynsk peberkageby. Gennem vores tur kunne vores gæster dykke ned i julens magiske verden og opdage, hvordan fejringen og dens symboler har udviklet sig gennem tiderne.

Efter den inspirerende rundvisning, fortsatte vi vores dag med en gammeldags shoppetur i Høkeren. Her var stemningen livlig, da der blev arbejdet hårdt på at gøre butikken klar til den forestående juletid. Vores gæster nød at se de forskellige julevarer og den unikke atmosfære, som Høkeren byder på.

Dagens oplevelser mindede os om, hvor meget glæde og sammenhold julen bringer. Det var en fantastisk mulighed for at dele vores passion for julens traditioner og kulturhistorie med vores gæster fra Dagscenteret.

Skal du og dine kolleger også få en julerundvisning?

Østfyns Museer inviterer skoler og andre institutioner i kommunen til en unik julerundvisning på Toldboden og i Høkeren. Tøv ikke med at kontakte os på hverdage fra kl. 8-16 på telefon 65 32 37 27 eller send os en mail på ostfynsmuseer@ostfynmuseer.dk, hvis I vil booke en rundvisning eller har spørgsmål vedrørende tilbuddet.

Vi glæder os til at dele julens vidunderlige verden med jer!

Læs seneste nyheder fra Østfyns Museer:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!