YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Støt os

FEM MÅDER, HVORPÅ DU KAN STØTTE ØSTFYNS MUSEER

 

1. Besøg vores museer
Besøg os og oplev vores unikke udstillinger, deltag i spændende rundvisninger og arrangementer om kunst, arkæologi, og kulturhistorie. Der er oplevelser for såvel voksne som børn. Se de aktuelle udstillinger og arrangementer her.

2. Køb dine gaver i Østfyns Museers museumsbutikker eller webshop
Du kan støtte Østfyns Museer ved at købe gaver til dig eller én, du holder af, i vores museumsbutikker eller i webshoppen. Få inspiration og gode idéer til gaver i vores store udvalg af bøger, plakater, legetøj og meget andet. Her har vi samlet alle varer, der er til salg online fra vores museer.

 3. Bliv medlem af Kerteminde eller/og Nyborg Museumsforening
Få mere ud af Østfyns Museer som medlem af én af museets to støtteforeninger. Som medlem har du fri adgang til alle vores museer samt en lang række andre fordele. Du kan vælge mellem Nyborg Museumsforening eller Kerteminde Museumsforening.

 4. Støt os i form af gaver
Du har mulighed for at støtte Østfyns Museer i form af at skænke beløb eller andre gaver, som kan bidrage til afvikling af udstillinger og arrangementer, som Østfyns Museer planlægger for utallige glade gæster hvert år. Dit bidrag kan trækkes fra i Skat, hvis du i beskedfeltet tilføjer dit navn og CPR/CVR-nummer. Her er vores konto-oplysninger:

MobilePay: 84 345
Bankkonto: 35 74 – 53 48 072

 5. Betænk os i dit testamente
Sidst men ikke mindst kan du støtte os med donation af arv. Du kan donere hele eller en del af din arv ved at oprette et testamente hos virksomheden Dokument 24. Testamentet er gratis at oprette, når du donerer arv til Østfyns Museer. Tryk her for at læse mere.

 Alle former for bidrag gør en forskel og modtages med stor taknemmelighed.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!