YOUR CART

Ingen varer i kurven.

BLIV MEDARBEJDER

Ledige stillinger opstår fra tid til anden, og vi opfordrer dig til at holde øje med denne side for at få de seneste opdateringer om jobmuligheder hos os.

Vi tror på mangfoldighed, inklusion og muligheder for personlig og professionel vækst og vi ser frem til at byde velkommen til nye kolleger, der deler vores engagement og passion for vores arbejde. Tøv ikke med at ansøge, når du ser en stilling, der passer til dine kvalifikationer og interesser.

Køkkenmedhjælper søges til Kaffehuset på Johannes Larsen Museet

På toppen af Møllebakken i Kerteminde ligger Johannes Larsen Museets café, Kaffehuset, som er en meget vigtig del af museets profil og den samlede gæsteoplevelse. Det er her gæsterne kan fordøje museumsoplevelsen, mens de nyder en kop kaffe og et stykke kage og/eller en let frokost, før flere oplevelser venter rundt i kunstnerhjemmet og i udstillingerne.

Østfyns Museer søger nu en køkkenmedhjælper til Kaffehuset, som både brænder for god mad, dejlige kager og godt værtskab, og som har lyst til at indgå i Kaffehusets dynamiske team. Du kan læse mere om Kaffehuset her.

Primære arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være tilberedning af mad – herunder især bagning – til Kaffehusets gæster, varebestilling til køkkenet, oplæring af afløsere mv.

Kandidaten

Den ideelle kandidat har

 • erfaring fra et professionelt køkken,
 • erfaring med og interesse for bagning af kager, tærter, småkager og brød,
 • interesse i bæredygtighed og det grønne køkken,
 • er kreativ og har lyst til sparring med køkkenlederen og de øvrige kolleger omkring nye tiltag i køkkenet – herunder udvikling af skiftende menukort efter sæson og udstillinger,
 • lyst til at arbejde selvstændigt,
 • godt humør og let til smil – også når der er travlt.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads med god stemning,
 • plads til kreativitet og initiativ,
 • en hyggelig atmosfære og søde kolleger både i Kaffehuset, på Johannes Larsen Museet og Østfyns Museer,
 • smukke omgivelser,
 • en masse kaffetørstige og sultne gæster.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 20 timer ugentligt og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem KL og 3F. Der vil være weekendarbejde cirka hver 14. dag. I udgangspunktet er det ikke muligt at afholde ferie fra uge 25-32 pga. højsæson.

Dit primære arbejdssted vil være Kaffehuset, Møllebakken 14, 5300 Kerteminde. Ansættelsen sker ved Østfyns Museer.

Tiltrædelse 1. april eller snarest derefter.

Interesseret

Ansøgningsfrist er 1. marts, og samtaler forventes afholdt 8. marts. Ved spørgsmål kan du kontakte teamleder Gitte Poulsen tlf. 65323727 eller køkkenleder Pernille Sommer tlf. 65323727. Send din ansøgning og CV til ostfynsmuseer@ostfynsmuseer.dk


Kaffehuset som en del af Østfyns Museer

Østfyns Museer er et statsanerkendt museum med tre faglige afdelinger inden for henholdsvis kunst, kulturhistorie og arkæologi med fyrtårnene Johannes Larsen Museet, Vikingemuseet Ladby og Nyborg Slot. Hertil kommer en række mindre udstillingssteder samt en fællesadministration. Museets ansvarsområde dækker Nyborg og Kerteminde kommune. Museet har ca. 50 årsværk fordelt på omkring 100 medarbejdere.

 

Østfyns Museer søger en regnskabsassistent

Er du klar til nye udfordringer i en spændende organisation med mulighed for at præge opgaverne og udvikle dine kompetencer?

Velkommen til Østfyns Museer

Østfyns Museer er et statsanerkendt museum med tre faglige afdelinger inden for henholdsvis kulturhistorie, kunst og arkæologi med fyrtårnene Johannes Larsen Museet, Vikingemuseet Ladby og Nyborg Slot. Hertil kommer en række mindre udstillingssteder samt en fællesadministration i Kerteminde, hvor du vil være tilknyttet. Museets ansvarsområde dækker Nyborg og Kerteminde kommune. Museet har ca. 50 årsværk fordelt på omkring 100 medarbejdere.

Primære arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være håndtering af bilag, fakturering, diverse løbende opfølgninger og afstemninger, deltage i månedsafslutning og årsregnskab samt diverse ad hoc- opgaver i økonomifunktionen.

Derudover vil du bidrage ved administrationen af Kerteminde Museumsforening, dvs. vedligeholdelse af medlemskartoteket, opkrævning af kontingenter, regnskabsaflæggelse mv.

Kandidaten

De klassiske regnskabsdiscipliner skal være på plads, og vi forventer, du har kendskab til mange af opgaverne inden for bogholderi. Den ideelle kandidat kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring samt en relevant regnskabsmæssig uddannelse. Du er rutineret bruger af Office-pakken og gerne superbruger i Excel. Erfaring med lønadministration vil være en fordel, men ikke et krav.

Du besidder et godt humør og har en positiv tilgang til både opgaver og kollegaer. Du er nysgerrig, analytisk, omhyggelig og har flair for tal. Du er pligtopfyldende og en afslutter, der sørger for, at opgaverne leveres korrekt og til tiden.

Vi tilbyder

En flad organisationsstruktur, et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og hvor relationen til kollegerne prioriteres højt.

En spændende og varieret arbejdsdag med en bred kontaktflade til hele organisationen, Kerteminde Museumsforening, foreningsmedlemmer og eksterne samarbejdspartnere

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem KL og HK.
Dit arbejdssted er Fællesadministrationen, Strandgade 7, 5300 Kerteminde. Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse 1. maj eller snarest derefter.

Interesseret

Ansøgningsfrist 15. marts. Første samtalerunde 19. marts og evt. anden samtalerunde 25. marts. Der vil efter aftale blive indhentet referencer mellem første og anden samtale.

Du kan finde mere information på www.ostfynsmuseer.dk

Ved spørgsmål kan du kontakte leder af Fællesadministration Peter Nimann på tlf. 21806849.

Send din ansøgning og CV til ostfynsmuseer@ostfynsmuseer.dk

 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!