YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Udforsk Rummet i vinterferien

Vinterferien er lige om hjørnet og er ved at indtage Johannes og Alhed Larsens smukke kunstnerhjem. Du kan allerede nu glæde dig til en uge fyldt med stjerneprydede oplevelser og kreativ udfoldelse under temaet “Rejs i Rummet”.

Fra mandag til fredag kl. 10-15 kan du deltage i kreative  aktiviteter, der åbner døren til rummet og stjernerne. I udvalgte ugedage kan du deltage i gratis rundvisninger, blandt andet en rundvisning med limoncello. Fra mandag til søndag fra kl. 10-16 kan du opleve kunstnerhjemmet, den aktuelle særudstilling Trækfuglevej – I Thøger Larsens spor | Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen samt nyde frokost, kaffe og kage i Kaffehusets autentiske rammer.

Stjernefyldte aktiviteter i Vingen

Fra mandag den 12. til fredag den 16. februar kl. 11-15

Lav dit eget stjernekort
Ugen starter med en rejse tilbage til stjernerne på tidspunktet for din fødsel. Ved hjælp af et stjernekort med en drejeskive kan du opdage, hvor stjernerne var på himlen, da du kom til verden. Skab dit personlige stjernekort ved at dreje skiven og markere stjernernes positioner.

En Kunstnerisk fortolkning
Tag udgangspunkt i dit personlige stjernekort og skab en unik fortolkning på papir. Tegn stjernerne, skab forbindelser mellem dem og tilføj personlige tekster, citater eller måske endda et digt. Dette bliver ikke blot en tegning af rummet, men også en rejse ind i dine egne refleksioner omkring farverne, formerne og magien af det uendelige univers.

Nyt tiltag fra Johannes Larsen Museet

Der vil fremover være ekstra børneaktiviteter i skolernes korte ferieperioder. Fra mandag til fredag i vinter-, påske- og efterårsferien kan både børn og voksne deltage i kreative aktiviteter på Johannes Larsen Museet. Dette er en opgradering fra tidligere, hvor børneaktiviteter kun fandt sted fra tirsdag til torsdag. I sommerferien er der fortsat kreative aktiviteter fra tirsdag til torsdag.

Kirsten Klein. Måne.
Foto: Kirsten Klein. Måne.

Gratis rundvisninger i den aktuelle udstilling og Villa og Værksted

Rundvisning i særudstillingen
Tirsdag den 13., onsdag den 14., torsdag den 15. samt i weekenden den 17. og 18. februar kl. 14

Rundvisning i Villa og Værksted
Søndag den 18. februar kl. 11

I udvalgte ugedage er der mulighed for at høre nærmere om den aktuelle særudstilling  Trækfuglevej – I Thøger Larsens spor | Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen, som handler om udlængsel og om at opleve stemninger og steder, hvor andre har gået før en selv. Udstillingen kan opleves på Johannes Larsen Museet frem til den 10. marts.

Den 14. februar gentag vi successen med rundvisning og limoncello. Kom med, når vi atter inviterer til rundvisning og likør i den aktuelle særudstilling. Museumsinspektør Anna Stensgaard Nielsen og kunstnerne Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen vil under rundvisningen fortælle om udstillingsarbejdet, konceptet og ikke mindst præsentere kunsten i udstilling. Efter rundvisningen byder museet på et glas limoncello, en lokal likør fra netop det område, hvor Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen har opholdt sig i Italien.

Kaffe, kage og kunst

Mandag-søndag kl. 10-16

Forkæl dine sanser ved at kombinere din kunstoplevelse med en lækker frokost eller en kop kaffe og kage. Kaffehuset er det perfekte sted, hvor du kan fordybe dig i kunsten omkring dig og samtidig nyde kulinariske lækkerier, der komplementerer den atmosfære, som kun et kunstnerhjem kan tilbyde. Velkommen til en fuldendt kombination af kunst og gastronomi.

Kaffehuset_johannes_larsen_museet_efterår

Vi er glade for at skabe endnu flere muligheder for hygge, sjov og kreativitet for alle vores gæster i løbet af skoleferierne. Så sæt kryds i kalenderen og vær med til at skabe gode minder med os på museet!

📷 Nick Owuoe. Unsplash
📷 Kirsten Klein
📷 Ard Jongsma

Læs seneste nyheder fra Østfyns Museer:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!