YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Øl er også for børn

Når vi i efterårsferien sætter fokus på øl på Borgmestergården, er det både for børn og voksne! Vi brygger øl, tilbereder alt fra ølkage til øllebrød på brændekomfuret og fortæller om øllets historie gennem quiz og skattejagt.

Øl har altid været en af menneskets vigtigste kilder til næring, sjov og ballade, og fra mandag til fredag (10.00-15.00) i uge 42 kan både børn og voksne lære meget mere om øl på Borgmestergården

Du kan få sjove facts om ølbrygning igennem historien, se ølbryggeren arbejde i bryggerset, smage lækre retter som pandekager med øldej og ølboller fra Det Gule Køkken samt høre historien om bryggeriet Carlsmindes start i Borgmestergårdens kælder.

Der er også mulighed for at muntre sig med sjove aktiviteter som øl-quiz, øl-jagt og balancebom i Borgmestergårdens gårdhave og udstillingsrum.

Det er gratis at være med, men der skal betales entré til museet (børn under 18 år gratis).

Ølsmagning med historiefortælling

For de voksne er der en særlig event på programmet fredag den 21. oktober. I samarbejde med Ørbæk Bryggeri inviterer vi til ’historisk’ ølsmagning. Her vil brygger Bo Andersen fra Ørbæk præsentere og fortælle om blandt andet de populære slotsøl, der er med til at fortælle Nyborgs spændende historie.

Ølsmagningen foregår i Borgmestergårdens have/gård i tidsrummet 15-16. Husk påklædning efter vejret.

Prisen på 50 kr. dækker både smagsprøver, fortælling og indgang til museet. Tilmelding nødvendig.

Slots- og byvandringer

Har du lyst til at strække benene, samtidig med at du får en god historie, så har vi både slots- og byvandringer lørdage i uge 42.
Slotsvandringer: 15. og 22. oktober kl. 11
Kom med på en vandring rundt om det gamle kongeslot. Vi mødes foran Borgmestergården, Slotsgade 11. Det er gratis at være med.
Læs mere her
Byvandringer: 15. og 22. oktober kl. 12.30
Kom med på en gratis byvandring i Nyborgs historiske gader med en af vores dygtige guider. Vi mødes foran Borgmestergården, Slotsgade 11.
Læs mere her

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!