YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Høkerens sommersæson er snart slut

Hvis du vil gribe denne enestående mulighed for at træde ind i fortiden og finde sjældne varer fra en svunden æra, så skynd dig til Høkeren i Kerteminde, inden dørene lukker for sommersæsonen den 1. september og åbner igen den 17. november, hvor butikken vil forvandle til et juleeventyr.

Tiden er ved at rinde ud for alle dem, der ønsker at opleve charmen og nostalgien i den elskede butik Høkeren i Kerteminde. Kun tre dage tilbage inden dørene midlertidigt lukker, derfor har du stadig en mulighed for at blive hensat til begyndelsen af 1900-tallet.

Høkeren, som ligger i hjertet af Kerteminde og er indrettet som en autentisk købmandsbutik, er en skattekiste af gammeldags varer og tidløs atmosfære. Butikken tilbyder en unik shoppingoplevelse – fra spændende legetøj til velsmagende spegesild, der bringer minderne om fortidens handel til live.

Historien bag Høkeren

Historien om Høkeren begyndte som et projekt i 1983, da Kerteminde Handelsstandsforening, Kerteminde Museum, Kerteminde Kommuneskole og Kerteminde Kommune gik sammen om at genskabe den autentiske stemning i en gammel krambod. Idéen blev født i anledning af handelsforeningens 100-års jubilæum og har siden udviklet sig til en skat, som drives af Østfyns Museer.

Du kan læse mere om Høkeren her eller på vores Facebook-side.

Læs seneste nyheder fra Østfyns Museer:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!