YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Høkeren er klar til sin 40. julesæson 🎄

Glæd dig til fredag den 17. november. Der åbner Høkeren nemlig, og som altid bugner den lille skæve butik med masser af spændende og historiske varer. 

I vores hyggelige Høkerbutik kan du gå på en sand tidsrejse. Besøg os og udforsk vores store julesortiment. Vores butik er fra gulv til loft spækket med et væld af varer, der spænder fra legetøj til spegesild. Det er en autentisk ‘blandet landhandel’ med en charme, der tager dig tilbage til starten af 1900-tallet. Her finder du også unikke gaver til jul, advent og mandelgaver.

Høkerens charmerende gule bygning ligger på den idylliske Trollegade 1A, lige i hjertet af Kerteminde. Fra den 17. november til den 23. december vil Høkeren byde velkommen til besøgende alle ugens dage. Åbningstiderne er mandag til fredag fra kl. 10-17, og i weekenden fra lørdag til søndag kl. 10-16.

Smukke julemelodier ved Høkeren

I denne julesæson byder Høkeren på en helt særlig juleoplevelse. Kom og mærk julestemningen, når vi får besøg af Positivistspilleren med hans lirekasse den 9. og 16. december fra kl. 10-16, hvor han vil skabe en smuk julestemning med klassiske julemelodier.

For at markere starten af julesæsonen har vi også ekstra åbent fredag den 24. november fra kl. 10-20. Dette giver alle en fantastisk mulighed for at nyde stemningen og finde unikke julegaver.

Tag familie og venner under armen og kom forbi for en unik juleoplevelse, der kombinerer traditionel julestemning med musikalsk underholdning.

Kort om det praktiske

Normale åbningstider:
17. november til 23. december
Mandag-fredag kl. 10-17
Søndag-lørdag kl. 10-16

Ekstra åbningstider:
Fredag den 24. november kl. 10-20

Julemelodier med Positivspilleren
Den 9. og 16. december fra kl. 10-16

Læs de seneste nyheder fra Østfyns Museer:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!