YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Nyborg Slot klar til Tour de France

Selv om Nyborg Slot fortsat er en byggeplads, kan der jo godt se flot ud på Slotsholmen. Især nu hvor verdens øjne rettes mod Danehofslottet, når Tour de France-rytterne kommer til Nyborg.

Man kan desværre ikke besøge Nyborg Slot i øjeblikket. Byggeriet på Slotsholmen afventer grønt lys til at kunne gå i gang igen, så publikum om forhåbentligt føje år vil kunne komme ind og se de nyrestaurerede historiske sale.

Men i mellemtiden skal der da helst se pænt ud på Slotsholmen. Og turister og andre nysgerrige skal have mulighed for at finde ud af hvad det er for en historisk perle, der ligger netop her. Især nu, hvor vi forventer mange danske og udenlandske turister i Nyborg, når Tour de France-feltet ankommer lørdag den 2. juli, og vi forventer indtil flere filmende helikoptere hængende over byen.

Derfor har der været gang i den på Slotsholmen. Græsset er blevet pænt slået og buskadset langs brinkerne af voldgraven er blevet ryddet, så Danmarks ældste kongeslot kan tage sig bedste muligt ud. Desuden har vi sat skilte op ved slottet, så interesserede kan læse om slottet og byggeriet og finde vej til slotspavillonen, hvor der er endnu mere information at finde.

Til Tour de France den 2. juli er der udvidede åbningstider i Slotspavillonen. Fra kl. 12-16 vil museets frivillige guider sidde klar til at fortælle og svare på spørgsmål.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!