YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Ny museumsbutik åbnet

Vikingemuseet Ladby er nu klar til højsæsonen med en ny og større museumsbutik.

Museets medarbejdere, frivillige og samarbejdspartnere var mandag den 8. maj inviteret til åbning af den nye museumsbutik, som nu er klar til at tage imod sommersæsonens gæster efter en gennemgribende ombygning.

Det blev en festlig indvielse med glade besøgende, som blev budt på mjød og andre forfriskninger, mens de tog den nye butik i øjesyn og gik på opdagelse blandt de mange nyindkøbte varer og vikingesouvenirs.

Skibsformet disk og nyt caféhjørne

De seneste års besøgsfremgang på Vikingemuseet havde slidt på den gamle butik, som åbnede i 2007, og der var ligeledes behov for ekstra plads og bedre toiletforhold for de besøgende.

Arbejdet med ombygningen påbegyndtes lige efter nytår, hvor flere vægge blev revet ned, og et tidligere lagerrum inddraget, så det nu udgør en del af det nye butikslokale. Butikken disk er blevet flyttet og ombygget, og den nye skibsformede disk er blevet malet i blå og gule farver ligesom vikingeskibet Ladbydragen.

I hjørnet af den nye museumsbutik, er der kommet et lille café-område, hvor de besøgende kan sætte sig og nyde en kop kaffe eller en is.

”Det er dejligt at kunne tage imod museets gæster i disse nye og større rammer. Pladsen er næsten blevet fordoblet i forhold til det gamle butikslokale, og det giver meget mere lys og luft. Vi har fået flere varer på hylderne og kan nu tilbyde de besøgende et endnu bredere udvalg af vikingetidsinspirerede souvenirs,” siger Museumsvært Line Karstensen.

Museumsbutikken på Vikingemuseet Ladby kan altid besøges i museets åbningstid.

Læs mere om butikken her.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!