YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Hold din vinterferie på Østfyns Museer

Tilbring vinterferien på Østfyns Museer, hvor der er masser af spændende og sjove udstillinger og aktiviteter for alle aldre.

Stjernefyldte oplevelser på Johannes Larsen Museet

Fra mandag til fredag kl. 11-14 inviterer vi dig og din familie til kreative aktiviteter under temaet ‘Rejs i Rummet’. Lav dit eget stjernekort, skab kunstneriske fortolkninger og tag med på gratis rundvisninger på udvalgte dage. Fra mandag til søndag kl. 10-16 kan du også udforske kunstnerhjemmet, særudstillingen Trækfuglevej – I Thøger Larsens spor | Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen, og nyde en lækker frokost eller friskbrygget kaffe og hjemmelavet kage i Kaffehusets autentiske rammer. Læs mere og planlæg dit besøg her.

Vinterferie på Dyrehave Mølle: Møllen som maskine

Tag hele familien med til Dyrehave Mølle og oplev en uge fyldt med mølleaktiviteter fra mandag til fredag i uge 7 kl. 10-14. Prøv kræfter med håndværk, lav træ-nagler, undersøg tandhjulenes betydning eller mal korn på håndkværne. Nyd en smør-selv møllemad til frokost og lær om møllens fascinerende mekanik. For de voksne arrangerer vi en spændende whisky-smagning fredag den 16. februar kl. 17.30-20.00 med lokale destillerier. Kom og få en rugbrødsmad og opdag møllens magi. Læs mere og køb billetter til de spændende arrangementer her.

Grav fortiden frem på Vikingemuseet Ladby i vinterferien

Fra mandag til fredag kl. 11-15 kan hele familien deltage i det Arkæologiske Værksted og prøve deres egen udgravning. Vores arkæologer hjælper med at grave spændende fynske fund frem. Udforsk også udstillingen med arkæologiske fund, skeletter og sjove skattejagter. Kom og vær med – for det er sjovt for både store og små at være “Arkæolog for en dag”. Læs mere her.

Sæt kryds i kalenderen og skab gode minder med os!

📷 Ard Jongsma

Læs seneste nyheder fra Østfyns Museer.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!