YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Høkeren i Kerteminde åbner dørene den 1. juni

Lørdag den 1. juni kl. 10 åbner Kertemindes hyggelige købmandsbutik Høkeren, og alle inviteres til at komme og opleve den unikke atmosfære.

I Høkeren kan man nyde stemningen fra 1900-tallet. Her findes mange autentiske, skønne og sjove varer fra gulv til loft – der er smukke håndflettede kurve, håndbundne børster bundet med hestehår, hånddukker, danskproducerede gammeldags dejfade,  reservedele til olielamper, kaffe, te og bolsjer og meget mere.

Håndflettede kurve i flere forskellige design, former og størrelser

En handletur her føles som at gå på opdagelse i 1900-tallets fantastiske stemning, hvor autenticiteten er i højsæde. Uanset hvor blikket falder, er der noget ”gammelt”, sjovt og spændende at opdage. Der er gratis entré.

Håndbundne børster bundet med hestehår

Overvældende interesse allerede før åbningen

Kerteminderne og byens gæsters store opbakning har allerede gjort sig bemærket. Der har været ca. 100 gæster i Høkeren siden den 1. maj, da museumsvært Charlotte åbnede døren for at gøre Høkeren klar til sæsonstart. Dette vidner kun om den store interesse og glæde ved Høkeren. ”Det har været helt fantastisk at opleve den store interesse og nysgerrighed, de tidlige gæster har udvist for Høkeren allerede før den officielle åbning. Det bekræfter kun, at dette sted er et værdsat og elsket mødested for både lokalbefolkningen og besøgende udefra”, fortæller Charlotte, som er museumsvært i Høkeren.

Åbningstider og adresse

Besøg os i Høkeren hver dag  mellem lørdag den 1. juni og  lørdag den 31. august. Vi holder åbent  fra mandag til fredag kl. 10 – 17 og fra lørdag til søndag kl. 10 – 16. Find os i den hyggelige Trollegade midt i Kerteminde  (Trollegade 1A, 5300 Kerteminde).

Vi glæder os til at byde alle velkommen i Høkeren!

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!