YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

GLØGG spiller på Borgmestergården

Er du vild med julemusik, så må du ikke gå glip af GLØGG, når de spiller på Borgmestergården d. 16. december. Det er gratis at lytte med.

Julemusik er noget helt særligt, fordi fortid, traditioner og fremtid forenes i et smukt musikalsk møde, og det er netop det, du kan opleve, når GLØGG spiller på Borgmestergården d. 16. december kl. 11-12.30

I julelysets skær flettes højtidens forskellige musikalske traditioner sammen – og GLØGG kender og elsker dem alle: Salmerne, de engelske Christmas Carols, de latinamerikanske sange, julekalendermelodierne, de amerikanske evergreens, juletræsklassikerne og selvfølgelig de nye danske julesange.

GLØGG er det ultimative juleensemble og består af Jesper Vinther Petersen på harmonika, Kai Stensgaard på vibrafon, aluphone og percussion, Tine K. Skau på fløjter og basklarinet.

De tre musikere er overbevist om, at sangark er helt unødvendige, for de fleste kender sangene og alle er velkomne til at synge med.

”GLØGG får julen til at swinge, og vi glæder os til at gøre det sammen med Jer!” siger Tine K. Skau, der også plejer at optræde som Skramle & Blæsekonen til Danehof

Praktisk info:

Hvor: Borgmestergården, Nyborg

Hvornår: 16. december kl. 11-12.30

Pris: Gratis

Flere nyheder

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!