YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Glædelig jul og Godt Nytår

2023 har været et berigende år fyldt med gode oplevelser, tæt samarbejde med andre museer, foreninger, kolleger. Vi vil gerne rette en stor tak til alle, der har været med til at gøre dette år så særligt. Jeres støtte og engagement har virkelig gjort en stor forskel!

Tak fordi du har besøgt os

Vores museer er levende takket være vores museumsgæster, der har valgt at tilbringe tid hos os. Deres besøg, nysgerrige blikke og dybbe samtaler har givet liv til historierne, vi deler og formidler.
Har man lyst til at besøge Johannes Larsen Museet og Vikingemuseet Ladby mellem jul og nytår, kan man gøre det den 27.-28.-29.-30. december fra kl. 10-16. Husk vi fejrer Johannes Larsens fødselsdag den 27. december blandt andet med gratis entré hele dagen (læs mere her).

Tak fordi du har støttet os

Vi er dybt taknemmelige for den støtte, vi har modtaget fra vores dedikerede gæster, frivillige, museumsforeningsmedlemmer, samarbejdspartnere, fonde. Fra bidrag og donation til anmeldelser og konstruktiv kritik på sociale medier – alt har gjort en betydelig forskel.

Tusind tak for alt, hvad I har gjort for os og med os i 2023. Vi ser frem til at bidrage endnu mere til det Gode Liv i det kommende år.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!