YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Frivillige søges

Kan du godt lide at klæde dig ud og at være med til at give andre en god oplevelse, og vil du samtidig blive en del af et stort frivilligt korps? Så har du nu muligheden for at blive frivillig til Danehof – Danmarks måske mest autentiske middelalderfestival!

Nyborg Slot søger frivillige til Danehof, som i år afholdes den 12.-14. august. Som frivillig får du en unik mulighed for at låne en af de flotte, historiske dragter, der er syet af Nyborg Slots Dragtlaug. Uanset om du vil være bonde, borgerdatter, højadelig jomfru eller herre, så mangler vi dig, og vi har tøjet, som passer.

Som frivillig deltager du i én eller flere tidssatte opgaver, og den resterende tid går du rundt og nyder festivalen i den flotte dragt og er med til at skabe en fantastisk stemning.

Skatteopkrævere særligt efterspurgt

Særligt søger vi frivillige til at varetage en af Danehoffets vigtigste opgaver: Den betroede skatteopkræver! Det er en vigtig opgave, som hvert år er med til at indbringe en betydelig sum penge til vores ellers gratis festival. Opgaven består udelukkende i at spørge de forbipasserende gæster, om de ønsker at betale deres markedsskat. Det er en opgave, som altid løftes af flere personer, så du vil aldrig stå alene. Opgaven tager to timer, og derefter er der mulighed for at deltage i én af de mange andre opgaver.

Måske skal du gå modeshow? Eller danse med i Danehofdansen eller noget helt tredje.

Du kan læse meget mere om de enkelte opgaver og tilmelde dig som frivillig her.

Hvis du ønsker at høre mere om dét at være frivillig til Danehof, så afholdes der et informationsmøde tirsdag den 5. april kl. 17.00 på Tinghuset. Husk tilmelding til Birgit Toft på bit@ostfynsmuseer.dk.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!