YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Fejring af Johannes Larsens fødselsdag

Den 27. december sætter Johannes Larsen Museet fokus på fuglemaleren Johannes Larsen. Og hvordan kunne man bedre hylde denne ikoniske maler end ved at fejre hans fødselsdag i hans eget kunstnerhjem – på Johannes Larsen Museet?

Programmet for dagen er spækket med en række spændende aktiviteter, der vil tiltale enhver kunst- og kulturinteresseret sjæl.

Dét, du kan oplave onsdag den 27. december

Fra klokken 10 til 16 er der gratis entré til museet, så alle interesserede kan få adgang til de spændende udstillinger og særudstillinger. Museets butik vil tilbyde særligt udsalg, hvor vores gæster kan købe udvalgte bøger, kunstplakater og hobbyartikler til fordelagtige priser.

Kaffehuset byder på en lækker menu med tapasmad og velsmagende fiskefrikadeller samt kaffe og kage, der helt sikkert vil glæde både ganen og sindet.

Fra kl. 14 til 16 vil dagen også være fyldt med fællessang, blandt andet på det smukke grønlandske sprog, der vil bringe en ekstra dimension af kultur og diversitet til fejringen.

Et mere detaljeret program vil blive præsenteret i nærmeste fremtid.

Tre udstillinger, du ikke må gå glip af

For dem, der ønsker at fordybe sig i museets særudstillinger, er der mulighed for at nyde den kommende særudstilling “Trækfuglevej “, hvor kunstnerne Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen tager dig med på en poetisk rejse i Thøger Larsens fodspor. Udstillingen kan opleves fra den 16. december til 10. marts.

Derudover kan I se eller gense “Jule- og festborde”. Hvert år op mod jul dækker Johannes Larsen Museet og skiftende kunstnere en række smukke og inspirerende jule- og festborde. I år er bordene dækket af gæsteudstilleren Lotte Freddie, Pernille Sommer, kok i Kaffehuset, museumssvært Lis Engelbreth og tidligere museumsvært Charlotte Jensen. 

Kom forbi og find inspiration til dit festbord, hvor traditioner og fornyelse, kunsthåndværk og naturelementer smelter sammen.  

Og lad os ikke glemme mindeudstillingen “Ida Holm Mortensen”, der med sikkerhed vil berige besøgende med værker af maleren, keramikeren og grafikeren Ida Holm Mortensen (1950-2023).

Så kig forbi og vær med til at fejre Johannes Larsens fødselsdag på en dag, der er fyldt med kunst, kultur og fællesskab på Johannes Larsen Museet.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!