YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Farvergården åbner for forårssæsonen

Kom forbi Farvergården i din påskeferie. Vi har sørget for en hyggelig stemning og spændende påskeaktiviteter, hvor alle kan være med.

Dét kan du opleve på Farvegården i påskeferien

Lørdag d. 1. april er vi klar til at slå dørene op for alle vores gæster og i anledningen af påske er museets vinduer blevet påskepyntet af børn fra Kerteminde Byskole.

I dagene op til påske mandag den 3., tirsdag den 4. og onsdag den 5. april kl. 10-14 maler vi på æg og små birkestammer på Farvergården. Arrangementet er både for børn og voksne, så tag dine børn og børnebørn med og få nogle hyggelige timer sammen. Som altid er der gratis adgang på museet.

Her kan du opleve vores faste udstillinger i tre etager. Vi har også en minibiograf, der viser film fra Kerteminde optaget i perioden 1938-1962. Se bl.a. filmen “Amanda og studenten”, hvor Kertemindepigen Amanda viser den udefrakommende student rundt i Kerteminde. Derudover har vi en udstilling, der henvender sig særligt til børn i alderen 5-10 år. Her tager Marie og Johannes jer med til 1900-tallets Kerteminde og fortæller vilkårene som barn dengang. Læs mere om udstillingerne her.

I den hyggelige museumsbutik har vi masser af gaveidéer –  bøger, legetøj og brugs- og pyntegenstande, der emmer af nostalgi.

I caféen kan I købe kaffe/te og kage samt øl, vin, vand og most og hvis vejret er til det, kan du nyde solen i den smukke museumshave.

Du kan læse mere om Farvergården og om det praktiske her.

Vi glæder os til at se jer!

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!