YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Glæd dig til at opleve efterårets magi🍂

Vi glæder os til at byde alle velkommen til en skøn og aktiv efterårsferie fyldt med sjov og oplevelser.

Børn og unge under 18 har altid gratis entré på museerne.

Johannes Larsen Museet kan du lade din kreativitet blomstre. Kom og væv dit helt eget kunstværk. Denne hyggelige aktivitet giver dig mulighed for at skabe smukke billeder ved at kombinere forskellige materialer som papir, stof og garn under kyndig vejledning. Glæd dig til at skabe smukke vævede mesterværker, der vil være vidunderlige souvenirs fra din efterårsferie på Johannes Larsen Museet.

Vi har også gratis rundvisninger for både børn og voksne. På museet kan du møde kunstneren Ole Vedby, der er klædt ud som Johannes Larsen (19. oktober), mens kunstneren Iben Høj vil lede rundvisningen i særudstillingen “Kæde” (21. oktober) og vise sine udstillede værker.

Åbningstider i uge 42: Mandag-søndag kl. 10-16
Efterårsaktiviteter: Tirsdag-søndag i uge 42
Gratis adgang for børn og unge under 18
Læs mere her.

Efterårsferie_johannes_larsen_museet_uge42_2023

Dyrehave Mølle i Nyborg kan du gå på musejagt, udforske det nye Madlaboratorium, bage snobrød, kværne korn, gå på opdagelse i møllen, dekorere møllesten og meget mere. I løbet af ugen afholdes også særlige arrangementer som fællesspisning, hækling og ølsmagning på møllen.

Aktiviteter i uge 42: Mandag-fredag kl. 10-14
Gratis adgang for alle (dog ikke til de særlige arrangementer)
Læs mere her.

Efterårsferie_nyborg_østfyns_museer_2023

Efterårsaktiviteter på Farvergården inviterer hele familien til æblesjov fra mandag til onsdag i uge 42. Her kan du være med i æblemosen, hvor museet stiller masser af æbler til din rådighed, eller du kan medbringe dine egne. Lav dine egne skrumpehoveder af æbler, der bliver rynkede og uhyggelige.

Så kom og besøg Farvergården i efterårsferien! Aktiviteterne finder sted mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 10-14 i Langegade 8, mens museet holder åbent hele ugen. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Åbningstider i uge 42: Mandag-søndag kl. 10-16
Efterårsferieaktiviteter: Mandag-onsdag kl. 10-14
Gratis adgang for alle
Læs mere her.

Langbuen – Vikingetidens mest ikoniske våben

Søndag den 15. oktober vil Iwaz Langbugelaug besøge Vikingemuseet Ladby og præsentere to imponerende bueskydningsshows. Du får også mulighed for at prøve at skyde med kopier af vikingernes buer.

Fra mandag til fredag kan du møde de venlige vikinger på buebanen og skyde med bue og pil. Bueskydning er en aktivitet for alle aldre, så både børn og voksne kan være med. Der vil også være gratis prøveaktiviteter som spydkast, stenkast og tvekampe med skjolde og sværd. Kom og få en uforglemmelig oplevelse i vikingernes verden!

Åbningstider i uge 42: Mandag-søndag kl. 10-16
Efterårsferieaktiviteter: Søndag den 15. okt. –  fredag den 20. okt.
Gratis adgang for børn og unge under 18
Læs mere her.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!