Syberg - fra akvarel til keramik

Syberg – fra akvarel til keramik

Bøger & Film, om kunst og natur
98,00 DKK
Inkl. moms

AF MICHAEL BLÆDEL. 2014. 59 SIDER

Levering inden for 1-3 hverdage

Johannes Larsen Museet har i samarbejde med Faaborg Museum genudgivet denne fine bog om Syberg-keramikken, som oprindeligt udkom i anledning af en udstilling af samme titel på Faaborg Museum og Sophienholm.
Fortællingen om Syberg-keramikken starter, da Hans Syberg (søn af Anna og Fritz Syberg) og Grete Jensen (datter af Peter Hansen) fandt sammen om keramikken. Det måtte naturligvis blive til eventyret om Hans og Grete – i hvert fald en eventyrlig historie om det blomsterdekorerede fajance i fine farver og former, som blev produceret på værkstedet i Valby. Et værksted, hvor mange andre kunstnere fandt afsæt og inspiration til egne arbejder. Syberg-keramikken er i dag ude af produktion, men  er blevet et betydeligt samlerobjekt for både museer og private.