Støt Østfyns Museer i testamentet

Vi har indgået en aftale med den juridiske virksomhed Dokument 24, så du gratis kan donere arv til Østfyns Museer. Det er nemt og enkelt at donere arv til os, du skal blot oprette et testamente. I testamentet skriver du, hvor stor din arvedonation skal være.

Sådan doneres arv i testamentet
Hos Dokument 24 opretter du et testamente ved at svare på en række spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig dig og din familieære situation. Når spørgsmålene er besvaret, vil du straks modtage et skræddersyet testamente fra virksomheden. Læs mere om oprettelsen her.
Testamentet bliver gratis, når du vælger at indføre Østfyns Museer som arveberettigede i dokumentet.

Underskrift af dokumentet
Et testamente skal skrives under som et vidnetestamente eller som et notartestamente for at være juridisk gyldigt. Dokument 24 anbefaler underskrift i form af et notartestamente, da dette er den mest sikre form for underskrift af testamenter. Fordelen ved et notartestamente er:
- At det opbevares af det offentlige, og derved altid fremkommer, når du går bort.
- At underskrift ikke kan betvivles, da underskriften er sket foran notar.
Du vil modtage både et vidnetestamente og et notartestamente, når du får dokumentet tilsendt, og du vælger selv, hvilket dokumentet, du skriver under.

Mange tak for støtten
Vi vil være glade, hvis du vælger at donere noget eller hele din arv til Østfyns Museer. Arven vil blandt andet gå til at fremme kunst, historie og arkæologi. På forhånd tak for din støtte.