fbpx

Sådan sikrer vi sammen et trygt museumsbesøg

På Østfyns Museer står din og museets medarbejderes sikkerhed øverst på dagsordenen. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har indført en række tiltag for at gøre dit besøg på museet så sikkert som muligt.

Men vi har også brug for at bede vores gæster om hjælp til at skabe sikkerhed og tryghed. Når du besøger et af vores museer eller Kaffehuset, skal du derfor have følgende 4 ting for øje.

4 ting, du skal huske

1.Vis coronapas

Adgang til Østfyns Museer kræver fremvisning af gyldigt coronapas. Coronapasset skal kunne dokumentere et af følgende kriterier:
1) negativ covid-19-test inden for 96 timer ved PCR og 72 ved antigentest.
2) første vaccination minimum 14 dage før ankomst,
3) positiv covid-19-test, der er minimum 14 dage og maksimum 12 måneder gammel.
Dokumentationen kan både foreligge elektronisk eller på papir. Ved fremvisning af coronapas skal du samtidig fremvise et ID-kort -  f.eks. pas, kørekort eller sundhedskort.
Undtagelser: Børn og unge under 16 skal ikke vise coronapas. Du kan også besøge vores butikker eller få serveret mad og drikke uden coronapas.

 

2. Hold afstand

Ved indgangen til alle udstillingsrum og -sale på vores museer er der opsat skilte, hvor det er angivet, hvor mange der må opholde sig i rummet. Det er jo desværre i mange tilfælde ikke ret mange ad gangen. Til gengæld er det let at tælle, om der er plads til én til. Vi henstiller til, at man venter med at fortsætte ind i rummet, til der atter er plads.

 

Vi glæder os til at se dig!

3. Brug løs af vores sprit

Ved indgangen til alle museerne er der opsat dispensere med håndsprit til fri afbenyttelse. Brug gerne løs. Og hold en god håndhygiejne gennem hele dit museumsbesøg.

4. Køb din billet hjemmefra
(dog ikke til Farvegården, Toldboden og Kerteminde Byarkiv)

Køb gerne din entrébillet online på forhånd. På den måde sikrer vi hurtigere betjening og dermed mindre kø i vores butikker. Du kan dog fortsat købe din entrébillet ved ankomst. Husk, at der er fri entré for børn og unge under 18.

 

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen til et sikkert museumsbesøg.

 

Planlæg dit museumsbesøg HER.