14. september 2021

Østfyns Museer søger en teknisk servicemedarbejder

Har du en håndværksmæssig baggrund, eller er du blot praktisk anlagt? Så er det måske dig, vi søger.

Østfyns Museer søger en medarbejder på min. 30 timer pr. uge til at varetage forefaldende praktiske opgaver.

Jobbet
Dine væsentligste opgaver:

• Mindre vedligeholdelsesopgaver på bygninger.
  • Deltage ved opsætning af udstillinger på Farvergården, Toldboden, Borgmestergården, Nyborg Slot og lejlighedsvis museets andre udstillingssteder.
  • Bistå med praktisk hjælp i forbindelse med events i Nyborg og Kerteminde.
  • Ansvar for Farvergården og Toldbodens haver.
  • Forefaldende opgaver i øvrigt.

Dig
Vi forventer, at du:

• Er hjælpsom og energisk.
  • Har let til smil og et godt humør.
  • Er praktisk anlagt og har hænderne skruet rigtigt på.
  • Er fleksibel og med kort varsel kan give en hånd med i Nyborg eller Kerteminde.
  • Kan planlægge og koordinere opgaver samtidig med, at der løses ad-hoc opgaver.
  • Har blik for at se, hvad der skal gøres af vedligeholdelsesopgaver.
  • Har kørekort.

Vi tilbyder

• En arbejdsplads med fagligt dygtige medarbejdere og godt humør.
  • Et sted, hvor der ikke er langt fra idé til handling.
  • Arbejdstiden er min. 30 timer ugentlig i gennemsnit. Arbejde om aftenen, weekender, helligdage må påregnes.
  • Løn og arbejdstid efter aftale.
  • Tiltrædelse 1. december, gerne før.

Østfyns Museer
Østfyns Museer dækker geografisk Nyborg og Kerteminde kommuner, og organisatorisk er vi opdelt i fire afdelinger:

• Kulturhistorisk afdeling: Nyborg Slot, Borgmestergården, Farvergården, Høkeren, Toldboden, Byhistorisk Arkiv.
  • Kunsthistorisk afdeling: Johannes Larsen Museet, Kaffehuset, Svanemøllen, Rylen.
  • Arkæologisk afdeling: Vikingemuseet Ladby, Bytoften.
  • Fællesadministration i Kerteminde.

Send en skriftlig ansøgning og CV senest 3. oktober til ostfynsmuseer@ostfynsmuseer.dk.

Vi forventer at afholde samtaler den 8. oktober. For nærmere information henvises til www.ostfynsmuseer.dk eller kontakt afdelingsleder Mette Ladegaard Thøgersen på tlf. 65 32 37 27.