YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Byvandring gennem Kertemindes historie og kultur

Farvergården i Kerteminde inviterer alle til en fantastisk oplevelse med byvandring i Kerteminde hver torsdag i juni, juli og august fra kl. 10.30 til 12. Kom med os på en guidet tur gennem det gamle Kerteminde, hvor vi vil udforske byens historie og kultur.

Vi starter turen ved Farvergården i Langegade 8, hvor vi vil blive mødt af vores erfarne guide. Vi vil gå langs Langegade, byens handelsgade, og udforske de gamle købmandsgårde. Guiden vil dele historier om torvehandel og tage os med til det idylliske fiskerkvarter.

Vær med og hør guiden fortælle om Kertemindes udvikling fra en fiskerleje til en rigtig købstad i 1500-tallet. Vi vil også besøge Lillestranden, hvor fiskerne boede for 100 år siden. Dette område har gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling og er nu ét af de mest attraktive steder at bo i byen.

Under byvandringen i Kerteminde får du mulighed for at beundre de smukke gamle huse, der er en del af Kertemindes kulturhistorie. Turen afsluttes ved Farvergården, som er vores byhistoriske museum. Her kan du nyde en forfriskende øl, varm kaffe, lækker æblemost eller kage i museets smukke have.

Varigheden af byvandringen er cirka 1 ½ time, og prisen er 50 kr. pr. person. Der vil være muligt for at betale via MobilePay eller med kontakt.

Mødestedet er Farvergården i Langegade 8. Kom og vær med hver torsdag i juni, juli og august fra kl. 10.30 til 12 og oplev det gamle Kerteminde med Østfyns Museer.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Østfyns Museer

Du er hermed tilmeldt!